DOZORRO-NEWS

Для потреб вчителів комунальний заклад Полтавської облради планує придбати майже 2,5 тисячі ноутбуків

23.07.2021 09:23

Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів Полтавщини оголосив тендер на придбання 2447 ноутбуків у школи області. Усі комп’ютери використовуватимуть вчителі, зокрема — під час викладання онлайн. Очікувана вартість закупівлі складає 46,5 мільйонів гривень, повідомляє «Полтавщина» з посиланням на Prozorro.  

За планом, кожна з 370 шкіл Полтавської області має отримати від 1 до 43 ноутбуків (в залежності від кількості вчителів). Їх придбають за кошти державного й місцевих бюджетів. Враховуючи очікувану вартість замовлення і кількість ноутбуків кожен ноутбук за одиницю готові заплатити не  більше ніж 19 тисяч гривень. 

У технічних умовах закупівлі вказано, що кожен ноутбук повинен мати діагональ екрану не менше 14 дюймів, не менше 8 Гб оперативної пам’яті, інтегровану веб-камеру, HDMI-порт тощо. Окрім самого комп’ютера, до пакета закупівлі входить оптична миша, антивірус, офісне програмне забезпечення, ліцензійна операційна система Microsoft Windows 10 Professional Ukrainian та гарантійне обслуговування на рік.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання