DOZORRO-NEWS

Для зустрічі з журналістами Зеленському орендували велосипедів на понад 41 тисячу гривень

07.07.2020 11:58

Державне управління справами з майже місячною затримкою прозвітувало про підписання договору щодооренди велосипедів які використовувались під час зустрічі Президента України Володимира Зеленського із журналістами. Про це свідчить опублікований 1 липня на порталі публічних закупівель ProZorro звіт, повідомляє «Zaxid.net» з посиланням на допис журналістки програми «Схеми» Валерії Єгошиної.

Згідно з оприлюдненою інформацією на сайті, замовником цієї послуги є Державне управління справами – спеціальний державний орган, який займається забезпеченням діяльності Президента України

Контракт виконував ФОП Олексій Кушка, який є одним із співвласників сервісів оренди велосипедів у Києві. За саму послугу було заплачено 41,5 тисячу гривень.

Журналісти нагадують, що 6 червня Президент України Володимир Зеленський вирішив поспілкуватися із пресою з нагоди Дня журналіста, катаючись з окремими медійниками на велосипедах та конях. Зустріч відбувалася посеред лісу у державній президентській резиденції Залісся у Броварському районі.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання