DOZORRO-NEWS

Дніпропетровська ОДА шукає підрядників для надання рекламних послуг, "заточивши" умови тендеру під місцевих

11.01.2019 10:20

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Дніпропетровської ОДА оголосив проведення дволотової закупівлі послуг зі створення рекламних постерів та їх розміщення очікуваною вартістю 4,7 мільйонів гривень. При цьому, повідомляє видання «Наші гроші», у тендерній документації прописано кілька дискримінаційних вимог, які не дають можливості для участі підприємців з розташуванням поза межами Дніпропетровської області та тих, що не мають автовишки

Так у загальній тендерній документації до обох лотів замовник прописав вимогу щодо наявності в учасників власних або орендованих обладнання та транспортних засобів (зокрема автовишки) для подальшого розміщення постерів. Однак, учасники ринку відмітили, що така вимога суперечить самому предмету закупівлі за першим лотом – адже замовлення стосується «створення рекламної продукції», а не її розміщення.

Також замовник очікує, що потенційні учасники матимуть у власності чи оренді нежитлові приміщення з місцерозташуванням на Дніпропетровщині. Однак, рекламники зазначили, що така вимога є дискримінаційною до тих суб’єктів господарювання, що розташовані за межами Дніпропетровської області, проте мають власну службу доставки продукції або укладені договори про надання таких послуг.

Подати свої тендерні пропозиції та все ж взяти участь у закупівлі потенційні учасники можуть до 14 січня включно.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання