DOZORRO-NEWS

До «Євробачення – 2017» закупили послуги композиторів, танцюристів та костюмерів

04.05.2017 12:34

Мовник-організатор «Євробачення - 2017» ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» підписав ряд договорів на закупівлю послуг композиторів та танцювального супроводу до музичного конкурсу, що на днях стартує у Києві. Як повідомляє видання «Наші гроші» Одними з  найдорожчих виявились послуги композитора Михайла Некрасова, якому було довірено написання музичного супроводу Євробачення. Варість даних послуг склала 874 тис грн. Некрасов, за даними журналістів, відомий як продюсер співачки Злати Огневич, яка у 2013 році зайняла третє місце на Євробаченні.

Композитор Дмитро Авксентьєв отримає 25 тис грн. за написання музичного твору для номеру виступу танцювального колективу під час Інтервального акту Другого півфіналу. Микол Сосін а отримає ще 116 тис грн. також за музику для танцювального номеру у другому півфіналі.

Танцюристами ж для Євробачення за. займається Юрій Пристаєцький Романович, який отримаэ за свої послуги 248 тис грн.

За костюми для артистів номерів відкриття та інтервальних актів організатори Євробачення віддадуть ФОП Некрасов Олексій Володимирович 403 тис грн.. Для першого півфіналу замовлено 20 костюмів по 10 тис грн., для двох танцювальних номерів у другому півфіналі замовлені костюми по 24 тис грн. (дві штуки) та 5 тис грн. (30 штук).

Займеться Олексій Некрасов й підбором персоналу на суму 3,83 млн грн.  З підпсианого договору стало відомо, що гонорар хореографа Анатолія Сачивка складе 131 тис грн., хореограф Роман Дмитрик заробить 258 тис грн., а невказаний асистент хореографів заробить 40 тис грн. Крім того хореографічний ансамбль «Apache crew» заробить 870 тис грн. Винагорода самого Некрасова за підбір вказаного персоналу становить 403 тис грн.

Окрім вище перечисленого на фінал Євробачення за 571 тис грн. планується докупити ще й спецреквізиту. На це вже підпсиано віповідний договір з ТОВ «ОПР».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання