DOZORRO-NEWS

Освітянам Донбасу замовили два десятка шкільних автобусів

29.07.2020 11:48

Департамент освіти і науки Донецької ОДА за результатами тендеру замовив ТОВ «ТД «Еталон Авто» шкільних автобусів на 33,8 мільйонів гривень. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на ProZorro.

За місяць у школи області поставлять 19 автобусів Еталон на 30 місць виробництва ТОВ «Чернігівський автозавод» для перевезення школярів молодших, середніх та старших класів по 1,78 мільйонів гривень за штуку. У відкритих джерелах аналогічні автобуси продають за 1,81-1,85 млн грн.

Прикметно, що початкова версія тендерної документація вимагала, щоб автобуси були висотою «від 2800-2900 мм», а такій вимозі могли відповідати лише автобуси Ataman D093S2 виробництва АТ «Черкаський автобус». Фірма «ТД «Еталон Авто» оскаржила цю вимогу яку, у підсумку, було знято замовником. Заодно департамент прибрав й вимогу щодо кондиціонера для водія.

Єдиним конкурентом переможця стало харківське ПП «Автомобільна компанія «Укравтоснаб» Сергія Волошенюка на чолі з Олександром Зезюліним, яке пропонувало автобуси Ataman D093S2. 

Засновником «ТД «Еталон Авто» є ТОВ «Бодмін-Україна», яке належить Володимиру Бутку, ТОВ «Логістичний центр І «Еталон», ТОВ «Кирайн» і компанії «Bodmin AG» (Швейцарія) швейцарця Петера Швотцера. 


© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання