DOZORRO-NEWS

Фірма дружини депутата з Кіровоградщини поставить харківським медикам обладнання для діалізу

17.11.2020 11:39

Обласний медичний клінічний центр урології і нефрології імені Шаповала, що в Харкові, уклав угоду з ТОВ «Астор Медікал» щодо придбання апаратури для підтримування фізіологічних функцій організму вартістю 10,79 мільйонів гривень. Мова йде про придбання діалізаторів для гемодіалізу з порожніми волокнами, разового застосування, набір трубок для гемодіалізу, комплект для катетеризації та концентрат гемодіалізу. Вся продукція буде німецької марки Fresenius. Про це з посиланням на сторінку закупівлі повідомляє «Харківський антикорупційний центр».

Підрядник, ТОВ «Астор медікал», попри те що було засноване лише в січні 2020 року, вже встиг отримати по Україні десятки контрактів на суму близько 100 мільйонів гривень.

Власником фірми вказана Вікторія Шевчук, з пропискою у селищі Соколівському, поблизу Кропивницького. Пані Шевчук є дружиною депутата Кіровоградської облради, завідувача хірургічним гастроентерологічним відділенням Кіровоградської обласної лікарні Олександра Шевчука, який заодно є й директором ТОВ «Астор медікал».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання