DOZORRO-NEWS

Голова Сороки-Львівської сільради підписав договір щодо надання послуг з прибирання території двох сіл з фірмою власного сина

15.06.2017 15:53

Відповідно до інформації розміщеної у системі публічних закупівель ProZorro, Сороки-Львівська сільська рада 13 червня підписала два договори на послуги з прибирання, обкошування, посипання піском пішохідних доріжок, тротуарів та інших об’єктів, паркової зони у межах населених пунктів Муроване та Сороки-Львівські на загальну суму 157,6 тис грн. Обидва підряди має виконати ПП «Чистий край», повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

Згідно оприлюднених звітів про укладений договір послуги для с. Муроване коштуватимуть 73,35 тис грн, а для с. Сороки-Львівські — 84,25 тис грн.

Журналісти повідомляють, власниками ПП “Чистий край” є Володимир Башинський (директор), Роман Лига та Михайло Петрух.  Цікаво, що Володимир Башинський наразі займає посаду керівника житлово-комунального підприємства “Муроване” Сороки-Львівської сільради. Що ж до Михайла Петруха, то він є сином голови Сороки-Львівської сільради Зіновія Петруха, який і підписав договір з фірмою свого ж сина. Третій співвласник, Роман Лига, є депутатом Сороки-Львівської сільради.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання