DOZORRO-NEWS

Готуючись до «Євробачення» київський «Гідропарк» замовив через «ProZorro» ще два атракціони

20.03.2017 12:52

Готуючись до «Євробачення» київський «Гідропарк» замовив через «ProZorro» ще два атракціони

Наприкінці минулого тижня КЗ «Парк культури та відпочинку «Гідропарк» Департаменту культури КМДА за результатами аукціону придбав ще два атракціони: «Роллердром – Льодова ковзанка» та «Лабіринт». Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на систему публічних закупівель «ProZorro».

Обидва атракціони були замовлені у фізичних осіб – підприємців. Так ФОП Сердюков Олександр Олександрович за 3,58 млн грн. поставить та обслуговуватиме атракціон «Лабіринт» площею 964  м2 з ігровим майданчиком на 818 м2, а ФОП Стрелковський Вячеслав Іванович за 3,3 млн. грн. зобов’язався продати киянам відкритий атракціон «Роллердром – Льодова ковзанка» загальною площею комплексу 800 м2, та самого атракціону – 512 м2.

Згідно постанови КМУ №117 та розпорядження КМДА №1261 «Про підготовку та проведення у 2017 році пісенного конкурсу «Євробачення» в місті Києві», обидва договори передбачали авансовий внесок у розмірі 80% та поставку товару у строк до 2 травня.  

Цікаво, що єдиним конкурентом ФОПів на обидвох тендерах виступило київське ПП «Приватне науково-виробниче підприємство Стиль-Майстер» бізнесмена з Вінничини Валерія Шрамка. Крім того отриманий від «Гідропарку» підряд став першим виграним тендером для обох ФОПів.  

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання