DOZORRO-NEWS

Громадський сектор передав на баланс профільного міністерства аналітичний веб-портал «Прозора інфраструктура»

13.09.2019 10:40

У столиці відбувся спільний брифінг Віце-прем’єр-міністра – Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, Міністра інфраструктури Владислава Криклія та директора Програми «Ініціатива прозорості інфраструктури» (CoST) Джона Гокінса, присвячений передачі на баланс Міністерству інфраструктури аналітичного веб-порталу «Прозора інфраструктура». Відповідний сервіс є порталом відкритих даних про інфраструктурні проекти, які впроваджуються за державні кошти. Сьогодні на порталі розкривають дані про ремонт та будівництво автомобільних доріг державного та місцевого значення, інформує «Урядовий портал».

Відтепер, окрім даних про тендери з ProZorro, веб-портал отримуватиме дані з Єдиного веб-порталу використання публічних коштів spending.gov.ua. Це дозволить моніторити реальні витрати за проектами.

Крім того державні адміністрації всіх областей України розкриватимуть інформацію на порталі. Наразі це роблять тільки 6 з-поміж 24.

Додається модуль, який дозволить будь-кому легко отримати інформацію щодо ремонту доріг державного та місцевого значення.

База даних порталу буде доповнена інформацією про будівництво та ремонт доріг від початку роботи ProZorro в Укравтодорі (від 2016 року), що дозволить мати ще більш повну картину щодо учасників ринку.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання