DOZORRO-NEWS

Харківські комунальники уклало чверть сотні договорів з потенційно фіктивним підрядником

15.05.2019 10:38

Комунальне підприємство “Харківспецбуд” протягом травня-жовтня 2018 року уклало 25 договорів з ТОВ «Інвестбуд регіон сервіс» щодо поточних та капітальних ремонтів в багатоквартирних будинках міста на загальну суму 3,42 млн.грн. Про це стало відомо з системи публічних закупівель ProZorro, інформує «Харківський антикорупційний центр».

Журналісти зауважують, за інформацією поліції обраний комунальниками підрядник має ознаки фіктивності. Так на момент укладання всіх договорів з КП “Харківспецбуд”, ТОВ «Інвестбуд регіон сервіс» записали на Миколу Кроленка та зробили цю особу директором.

Як стало відомо з ухвали Комінтернівського райсуду міста Харкова, був допитаний власник та директор ТОВ «Інвестбуд регіон сервіс», який пояснив, що до нього звернувся чоловік на ім'я Руслан, який запропонував йому оформити фірму на себе та призначити його директором. При цьому, Руслан пояснив, що фінансово-господарською діяльністю ТОВ «Інвестбуд регіон сервіс» буде займатися самостійно на підставі довіреності. За реєстрацію ТОВ «Інвестбуд регіон сервіс» фіктивний власник та директор отримав приблизно 1500 грн. Більше ніяких щомісячних платежів, як йому обіцяли, він не отримав.

За даними ДФС у Харківській області, ТОВ «Інвестбуд регіон сервіс» не має жодного працівника, при цьому, згідно паперів, фірмою виконано робіт та послуг протягом 2018 року на суму 2,9 млн.грн. для КП «Харківспецбуд».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання