DOZORRO-NEWS

Херсонська міськрада замовила адвокатські послуги у колишніх довірених осіб нинішнього мера

23.02.2021 09:25

Виконавчий комітет Херсонської міськради прозвітувало про  підписання угоди з Адвокатським об’єднанням «ДК Лігал компані». Контракт вартістю 49,75 тисяч гривень стосується надання юридичних консультацій та правового інформування, пише видання «Мост».

Угодою замовлено 99,5 годин послуг адвокатів, вартість години їх роботи – 500 гривень. За інформацією видання засновниками АО «ДК Лігал компані» є херсонські адвокати Володимир Дудченко та Вадим Корнелюк. До липня минулого року АО називалося «Дудченко, Корнелюк, Мусулевський та партнери». Але після виходу з числа засновників Андрія Мусулевського, назву змінили.

Тоді ж об’єднання змінило і адресу і переїхало до бізнес-центру на вулиці Канатній в Херсоні. Цей офіс належить компанії «Продексім» Ігора Колихаєва, який восени 2020 року виграв вибори мера Херсона. В жовтні 2020 року Корнелюк і Дудченко були довіреними особами кандидата в мери Колихаєва.

У листопаді 2020 року Володимира Дудченко був адвокатом нинішньої секретаря міськради Галини Лугової, яка судилася в обласній ТВК.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання