DOZORRO-NEWS

Івано-Франківська міськрада замовила ремонт центрального пірсу та оглядових майданчиків міського озера

30.04.2021 10:11

Департамент благоустрою Івано-Франківської міської ради за результатами спрощеної закупівлі замовив капітальний ремонт центрального пірсу та оглядових майданчиків міського озера на вулиці Гетьмана Мазепи. Виконувати замовлення за 1,47 мільйона гривень буде ФОП Коржак Віктор Богданович, інформує видання «Наші гроші. Львів»

Роботи мають розпочати 5 травня і закінчити до кінця поточного року, втім, у разі затримки бюджетного фінансування терміни можуть продовжити. Згідно з кошторисом, вартість ремонту (йдеться про замощення плиткою) одного оглядового майданчика коштуватиме 139 тисяч гривень, а центрального пірсу – 925 тисячгривень. Підрядник надає гарантію на роботи терміном на 3 роки.

Як приватний підприємець Віктор Коржак зареєструвався за місяць до того, як замовник оголосив тендер. Він запропонував ціну, нижчу на 546 гривні від очікуваної вартості. Однак враховуючи що на торги більше ніхто не прийшов цього вистачило для перемоги. 

До даної угоди підприємець мав лише два замовлення від бюджетних організацій – на заміну вікон. Обидва – за прямими угодами по 48 та 44 тисячі гривень в квітні 2021 року. 

Журналісти виявили, що у 2016-2017 роках Віктор Коржак працював інженером Івано-Франківського комунального підприємства «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія». Крім того згідно з декларацією Коржак одночасно працював і в компанії «Невікол», яка займається будівництвом, орендою та торгівлею. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання