DOZORRO-NEWS

Львівська міськрада з порушенням провела 660-тисячну закупку архітектурних, інженерних та планувальних послуг

05.07.2017 19:48

За результатами процедури відкритих торгів Управління комунальної власності Департаменту економічної політики Львівської міської ради 03.05.2017 року уклало угоду з Обласним КП Львівської обласної ради «Бюро технічної інвентаризації та Експертної оцінки» на закупівлю архітектурних, інженерних та планувальних послуг на суму 660 тисяч грн. Про це повідомляє Центр громадського моніторингу та досліджень з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Окрім вище вказаного підприємця на тендер свої пропозиції подавали Львівське КП «Інститут просторового розвитку» з ціною 660 тисяч грн та ТОВ «Бюро технічної інвентаризації, оформлення землі та нерухомості» з ціною 600 тисяч грн.

Проте замовником було відхилено найдешевшу пропозицію, підстави відхилення якої зазначені у протоколі №3 від 10 квітня 2017 року. Тим не менш активісти впевнені – рішення Департаменту було неправомірним. Крім цього тендерна документація викладена замовником не відповідає Закону, чим порушено принципи державних закупівель «максимальна економія та ефективність» і «об’єктивна та неупереджена оцінка тендерних пропозицій».

Своє бачення ситуації Центр направив до Держаудитслужбу та Управління захисту економіки щодо виявлених порушень. Станом на сьогодні за результатом розгляду звернення Держаудитслужбою було підтверджено наявність порушень; замовнику надіслано рекомендації щодо вжиття заходів по усуненню виявлених порушень, розірвання договору та притягнення до відповідальності винних осіб.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання