DOZORRO-NEWS

Майже мільйон на проведення фестивалю муралів у Дніпрі розіграли пов’язані фірми

03.07.2017 11:51

Комунальне підприємство «Розвиток Дніпро» Дніпровської міської ради за результатами проведеного тендеру 26 травня замовило  у ФОП Дегтяренко Дмитро Анатолійович організацію та проведення фестивалю стріт-арту «Mural Fest Dnipro». Загальна вартість угоди склала 940 тисяч гривень, повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на сторінку закупівлі в системі «ProZorro».

Відповідно до підписаного документу з 1 червня – 22 липня фірма надасть комунальникам послуги з облаштування фасадів будівель художньо-естетичними зображеннями, або муралами. На закупівлю матеріалів піде 340 тис грн., на технічне забезпечення – 192 тис грн., на івент-супроводження – 182 тис грн., на організаційне забезпечення – 177 тис грн., а на закриття фестивалю – 50 тис грн.

Єдиним конкурентом фірми, запропонувавши ціну на 3 тисячі дорожчу, було ТОВ «Бустер» Наталі Товпік на чолі з Миколою Сміяном.

Переможець тендеру Дмитро Дегтяренко вказав у «ProZorro» електронну адресу admin-koordinator@tbm-dnepr.com.ua, яка належить будівельній компанії «ТБМ-Строй». Власниками компанії є Олександр Рябцун, Анна Стеба і вищезгадана Наталя Товпік.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання