DOZORRO-NEWS

Маріуполь - перше місто, що реалізовуватиме комунальне майно через ProZorro.Продажі

25.04.2017 19:02

Історичний документ, Декларацію про приєднання Маріуполя до проекту ProZorro.Продажі, було підписано міським головою Маріуполя Вадимом Бойченко. Цим самим посадовець створив прецедент у новому секторі роботи проекту - реалізації непрофільних активів державних та комунальних підприємств, інформує офіційний сайт Мінекономрозвитку.

“Маріуполь став першим містом, яке приєдналось до системи ProZorro.Продажі. Ми готові продавати металобрухт та неліквіди комунальних підприємств міста. Розраховуємо на прозору та відкриту співпрацю з бізнесом та продаж за ринковою ціною”, - розповів начальник тендерного управління Маріупольської міської ради Михайло Івченко.

Прокоментував знакову подію й керівник проектного офісу «ProZorro. Продажі» Олексій Соболев: 

“Ми раді, що Маріуполь як прифронтове місто першим приєднався до проекту. Це є знаком для інших міст та для проекту, що рухаємось у правильному напрямку і створюємо конкурентне прозоре середовище для всіх учасників ринку державного майна. Ми нарощуємо темпи продажів непрофільних активів, з початку квітня продали металобрухту майже на 1,5 млн грн з економічним приростом у 20%, виставлено лотів з початковою вартістю до 7 млн грн”.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання