DOZORRO-NEWS

Маріупольський морпорт з мінімальною економією замовив реконструкцію частини одного з причалів

03.08.2021 09:21

Адміністрація Маріупольського морського порту за результатами тендеру замовила ТОВ «Підприємство «Маст-Буд» будівельні роботи на 147,42 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі Prozorro, інформує видання «Наші гроші»

За умовами техзавдання до кінця 2022 року підрядник реконструює гідротехнічну частину причалу №3. Одиночні сталеві шпунтові палі, тяги і дещо інше включили до підсумкової відомості ресурсів замовника.

Формальна економія відносно очікуваної вартості закупівлі склала всього 0,02%.

Єдиним конкурентом було дніпровське ТОВ «Будівельна компанія «Метком Інвест», причому ніхто не знижував ціну під час аукціону. Суперник належить дніпровському ТОВ «Укрспецмеханізація» Євгена Жерікова, Олександра Мацюка та Станіслава Громакова з Павлограда. До 2016 року часткою Мацюка в «Укрспецмеханізації» володів дніпровець Віталій Сергійович Софійченко, який зараз є членом виконкому Запорізької міськради.

Маріупольський «Маст-Буд» на чолі із Сергієм Розбеєм належить місцевому бізнесмену Михайлу Беккеру. Він має низку інших мостобудівельних компаній: ТОВ «Підприємство «Мостострой», ТОВ «Містіндустрія», ТОВ «Київська мостобудівельна компанія» тощо.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання