DOZORRO-NEWS

На «добудований» харківський паркінг готові докинути ще 19 мільйонів гривень

16.09.2020 12:36

У Харкові на будівництво паркінгу, про завершення робіт якого вже відзвітував міський голова Геннадій Кернес, готові витратити ще 19 мільйонів гривень. Так за інформацією «Харківського антикорупційного центру» Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Харківської міськради оголосило закупівлю щодо будівництва паркінгу в саду Шевченка. Очікувана вартість замовлення – 19 мільйонів гривень. 

Видання зауважує, це вже третя закупівля проведена задля будівництва паркінгу. Так, у 2018 році підписали договір на 54 мільйони гривень, а у 2019-му — на майже 60 мільйонів. Обидва договори уклали з компанією «Спецбудмонтаж-Україна», що належить екс-нардепу від «Партії регіонів» Анатолію Денисенку. 

Журналісти наголошують, у договорах за 2018-2019 роки передбачено виконання певних  робіт не лише цього, але й наступного року. Тим не менш, у серпні міський голова Харкова Геннадій Кернес уже повідомив про завершення робіт на паркінгу. За його словами, будівля закінчена повністю, лише залишилось доопрацювати документи.

«Будівлю закінчено, допрацьовуємо документи. Мені дуже подобається, як легко і красиво сучасна архітектура вписалася в історичне місце», — написав він у своєму Facebook.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання