DOZORRO-NEWS

На Львівщині за 75 мільйонів зведуть новий дитячий садок на 230 місць

21.10.2020 12:18

Солонківська сільська рада за результатом відкритих торгів уклала договір на будівництво дитячого садка за 75,81 мільйонів гривень із ПП Будівельна компанія «Престиж Буд Стиль». Про це повідомляє видання «Стик» з посиланням на ProZorro.

Це не перша спроба побудови нового садочку в Солонці. У 2018 році сільрада провела аналогічний тендер. Тоді підрядником стало ТОВ «Західбуком», а вартість будівництва становила 70,4 мільйонів гривень. Однак договір розірвали в липні 2019, оскільки виникла потреба в додаткових дороговартісних роботах, що не були передбачені кошторисною документацією. Тоді підрядник виконав земляні роботи і влаштував фундамент. За актами виконаних робіт фірмі сплатили 4,2 мільйони гривень.

Згідно з новою угодою, будівельна компанія «Престиж буд стиль» побудує дитячий садок на вулиці Володимира Мономаха до кінця 2022 року. Заклад буде розрахований на 230 місць. Тобто середня вартість одного місця буде дорівнювати майже 330 тисяч гривень, що в 2,5 дорожче, ніж опосередкована вартість будівництва дитячих садків, рекомендована Мінрегіонбудом. 

Технічним завданням, окрім будівництва передбачене проведення комунікацій, встановлення обладнання для їдальні, закупівля меблів. Також «Престиж Буд Стиль» побудує котельню і проведе зовнішній благоустрій території.

Окрім переможця, у тендері взяли участь ще дві компанії: ТОВ «БК Глобал Білдінг» і турецька фірма Kocasoy Technical Cnstracting and Idastrial Trade. Остання компанія, пропонувала побудувати садочок на 5,5 мільйонів дешевше, але її пропозицію відхилили, бо турецька фірма не надала необхідної ліцензії та неправильно сформувала кошторис.

Приватне підприємство «Престиж Буд Стиль» зареєстроване у Львові, а його власницею є Оксана Шпак. З початку 2020 року фірма отримала три державних підряди загальною сумою 120 мільйонів гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання