DOZORRO-NEWS

Нацполіція закупить спецавтомобілів майже на 50 мільйонів у фірми із сумнівним тендерним минулим

12.10.2017 16:09

За результатами відкритих торгів Національна поліція України уклала з ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» дві угоди про постачання спецавтомобілів на загальну суму 49,72 млн грн. Про це повідомляється в системі «ProZorro», інформують «Наші гроші».

Відповідно до умов договорів  фірма має поставити правоохоронцям 17 транспортних засобів спеціалізованого призначення для перевезення 3-х осіб, взятих під варту (на базі автомобіля Fiat Doblo Maksi XL) на загальну суму 14,44 млн грн. по 849 тис грн. кожен, а також 28 транспортних засобів спеціалізованого призначення для перевезення 9-ти осіб, взятих під варту (на базі автомобіля Ford Transit LWB Van Jambo) на загальну суму 35,28 млн грн. по 1,26 млн грн. кожен.

Конкурентрами ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» на торгах були ТОВ «Валідус спецавто» Андрія Нагорного та «Трестбуд-1», засновником якого є ТОВ «Техмастер» Станіслава Гапка.

Засновниками «Спец-Ком-Сервісу» з Вишневого є директор Сергій Калюш і Михайло Городових. Усього з 2011 року він виграв тендерів на 314,09 млн грн.

Журналісти зауважують - минулоріч прокуратура відкрила провадження проти посадовців Нацгвардії, котрі нібито сприяли перемогам «Спец-Ком-Сервісу» на торгах щодо закупівлі автомобільної техніки. Крім того, військова частина 3078 намагається через суд стягнути з ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» 1,49 млн грн. штрафу.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання