DOZORRO-NEWS

Нещодавно створена фірма з двома працівниками модернізує прилади на станції Козятин

18.10.2019 12:54

Регіональна філія «Південно-Західна залізниця» провела закупівлю на виконання технічного переоснащення пристроїв електричної централізації сигналізації та стрілочних переводів по станції Козятин. При очікуваній вартості в 30,14 мільйонів гривень договір на суму 30,12 мільйонів планується підписати з ТОВ «Ноер-Сістем груп», повідомляє «Zалізниця без корупції».

Фірма-переможець створена 8 місяців тому. Компанія належить мешканцю окупованого Донецька Євгену Ущеці та киянину Василю Івасенко.

Євген Ущека володіє ТОВ «Віадук Комплекс», яке поставляє залізниці трансформатори. Окрім цього Євген Ущека є співвласником ТОВ «Інтекс Енерджі», яке має численні замовлення від залізничників та київського метрополітену.  

Майже всі ці компанії починали перемагати в тендерах на мільйони гривень вже за кілька місяців після свого створення.

Цього разу нова компанія з орбіти донеччанина Ущеки має не просто поставити товар, а й виконати ремонтні роботи обладнання, пов’язаного з безпекою руху. При цьому переможець торгів, ТОВ «Ноер-Сістем  груп», в складі своєї пропозиції надало довідку про те, що має тільки двох працівників – директора і монтажника.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання