DOZORRO-NEWS

Облавтодори запрацювали в ProZorro

04.08.2017 12:59

Анонсований перехід облавтодорів на ProZorro як і обіцяли стартував. Вже наступного тижня, повідомляє офіційний сайт ДАК «Автомобільні дороги України» облавтодори завантажать свої річні плани на електронні майданчики ProZorro

«Наша мета – ефективно та відкрито закуповувати матеріали, тому ProZorro – це те, що нам треба. Проте необхідно врахувати дуже багато різних факторів, щоб система спрацювала Компанії на користь, а не навпаки. Протягом останнього місяця була проведена велика робота для розробки ефективного переходу на електронні закупівлі. В рамках експерименту, деякі облавтодори вже проводили процедури. На основі цих закупівель, ми отримали перелік проблем з якими Компанія може зіткнутися і сформували алгоритм їх уникнення», – розповів т.в.о. голови правління Компанії Роман Косинський.

Як повідомив чиновник усі попередні закупки компанії були проаналізовані, а на їх основі сформувані 4 основоположних документа для здійснення подальшої діяльності: порядок та регламент здійснення закупівель, положення про конфліктну комісію та положення про реєстр недобросовісних учасників.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання