Наталя Іжицька

У Дніпрі добудують хірургічний корпус обласної дитячої лікарні за 480 млн грн

05.08.2024 14:00


Департамент капітального будівництва Дніпропетровської ОДА 25 липня оголосив закупівлю на будівництво хірургічного корпусу (з переходом) Дніпропетровської обласної дитячої лікарні. 

Очікувана вартість робіт склала 486,4 млн грн. 

Підрядник має завершити будівництво корпусу до кінця наступного року. У межах проєкту необхідно зробити опалення, вентиляцію та каналізацію, встановити індивідуальний тепловий пункт і дизельгенератор, облаштувати автомобільні проїзди, зовнішнє освітлення, огорожу та провести озеленення території. 

Прийом пропозицій триває до 12 серпня.

Історія будівництва хірургічного корпусу обласної дитячої лікарні розпочалась ще в 2021 році. Тоді за проєктну документацію 5,8 млн грн заплатили ФОПу Дмитру Ященко. За результатами тендеру на початку 2022 року угоду на 369 млн грн з будівництва корпусу в Дніпрі уклали з ТОВ «СК стройінвест». Завершити роботи мають до кінця цього року. 

Цьогоріч коригування проєктної документації обійшлося замовнику в 6 млн грн.

За інформацією NV, у 2022 році будівництво хірургічного корпусу обласної дитячої лікарні в Дніпрі планувалось у межах програми «Велике будівництво». Проєкт включав чотири лікувальних відділення, бактеріологічну та гістологічну лабораторії, операційний блок та тренінговий центр.


Матеріал підготовлено в межах проєкту “Підтримка цифрової трансформації”, що фінансується USAID і UK Dev.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання