DOZORRO-NEWS

Одеська ОДА довірила будівництво 5 амбулаторій фірмі з двома працівниками

30.06.2020 12:02

У травні 2020 року Управління капітального будівництва Одеської облдержадміністрації замовило побудову п’яти амбулаторій сімейної медицини за майже 332 мільйонів гривень компанії «Містобудпроект —18», на яку офіційно працюють лише дві людини. Про це повідомляє «Ізбірком» із посиланням на дані публічного модуля аналітики BI Prozorro.

Компанію зареєстрували менше, ніж два роки тому, її керівник — Олексій Просандєєв, депутат від «Радикальної партії» міста Вишневого на Київщині.

Відповідно до довідок наданих штатних працівників у фірми лише двоє:  директор та інженер із проектно-кошторисних робіт. При цьому останній працює за сумісництвом. Із обладнання у фірми є драбина, цебро (велика металева посудина) та ручний каток.

Зазначимо, що у всіх п’яти об’єктах «Містобудпроект—18» планує залучати одного й того ж субпідрядника — фірму «Абсолют—Клімат». У штаті цієї компанії, зазначає видання, є директор, виконроб, головний інженер, три монтажника систем вентиляції, електрозварювальник, електромонтажник і два покрівельника. У такому складі субпідрядник має побудувати до кінця року п’ять амбулаторій — виконати загальні будівельні роботи, облаштувати систему подачі води й каналізацію, систему опалення та все інше, аж до оснащення амбулаторії меблями й інвентарем. 

Журналісти зауважують, компанія «Абсолют—Клімат» фігурує у кримінальному провадженні щодо розтрати бюджетних коштів при будівництві акушерського відділення в одному з пологових будинків Києва.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання