DOZORRO-NEWS

Оголошено старт прийому заявок на 3-місячну Програму Професіоналізації Закупівель

09.08.2017 20:11

Створена з метою підвищення компетенцій стратегічних управлінців закупівлями комерційних підприємств та розпорядників бюджетних коштів, 3-місячна Програма Професіоналізації Закупівель оглошує про початок прийому документів, що триматиме до 21 серпня включно.

Навчання проводиться на безоплатній та платній основі. Розподіл стипендій відбувається на основі рейтингу за результатами конкурсного відбору.
Серед викладачів Центру безліч спеціалістів зі світовим ім’ям:,
- Проф. Джанкарло Спаньйола, Stockholm Institute for Transition Economics,
- Інна Мазняк, керівник департаменту закупівель Nestle Україна,
- Олександр Шатковський, заступник керівника проекту «Гармонізація системи публічних закупівель України зі стандартами ЄС»,
- Світлана Панаіотіді, державний уповноважений АМКУ,
- Сергій Гвоздьов, професор KSE, директор департаменту регулювання публічних закупівель МЕРТУ;

- Олександр Стародубцев, директор департаменту регулювання публічних закупівель МЕРТУ та інші.
Цільовою аудиторією курсу є команди з 2-3 осіб від підприємства/організацій-замовників, що складатимуться з керівників відділів закупівель, членів тендерних комітетів, юристів, економістів, потенційних та діючих уповноважені осіб, котрі високо вмотивовані на впровадження змін та орієнтовані на підвищення якості та ефективності закупівель.
Навчання розпочнеться 15 вересня та завершиться 23 грудня 2017 року. Всього студенти пройдуть 7 тематичних модулів, 1 практичний інтенсив, фінальний іспит та захист індивідуальних проектів вдосконалення закупівель.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання