DOZORRO-NEWS

Підприємці зі спільною позиченою машиною позмагались за підряд на прибирання вулиць у Бродах

24.02.2020 09:57

За результатами тендера виконком Бродівської міськради підписав договір із приватним підприємцем Іваном Макаром на прибирання місцевих доріг. Згідно з технічним завданням, переможець торгів до кінця 2020 року прибиратиме 34 вулиці міста загальною площею понад 410 тисяч квадратних метрів. Частота прибирання залежатиме від погодних умов, однак не рідше ніж вісім разів на місяць, інформує видання «Наші гроші. Львів».

Свою пропозицію на закупівлю подавала й компанія «Моноліт буд констракт» При цьому обидва учасники безкоштовно орендують спільну машину в однією людини – Миколи Кочубая.

Варто зазначити, що саме Микола Кочубай протягом 2017-2018 роках був співвласником «Моноліт буд констракт». Також цій фірмі безкоштовно позичив техніку Василь Белей – син міського голови Бродів Анатолія Белея, який також є головою тендерного комітету бродівського виконкому.

Приватний підприємець Іван Макар зареєстрований у Бродах, і з початку 2019 року отримав три замовлення на 1,05 мільйонів гривень, усі з яких – від виконавчого комітету Бродівської міської ради.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання