DOZORRO-NEWS

Підприємиця з місячним досвідом роботи з порушенням законодавства отримала підряд на поставку риби військовій академії

07.07.2017 19:22

За результатами відкритих торгів Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 23 червня замовила 12 тис. кг замороженої риби загальною вартістю 3,79 млн грн.  Постачальником продукту стане ФОП Козак Вікторія Ігорівна, інформує «Наші гроші.Львів» з посиланням на сторінку закупівлі в ProZorro.

Згідно з договором, вартість одного кілограму тушки сьомги становитиме 378 грн, філе хека – 137,25 грн, філе сьомги – 499 грн.

За даними журналістів Вікторія Козак зареєструвалась як ФОП лише 31 травня цього року, тобто вже через вісім днів після оголошення торгів на закупівлю риби. Це її перша перемога на тендері. Незважаючи на це підприємиця надала два позитивні відгуки від інших підприємців про постачання продуктів, які датовані 5 і 6 червня.

Закупівля зацікавила не лише журналістів. Так Громадська організація «Трансперенсі Інтернешнл Україна» вже звернулась з відповідними зверненнями до Департаменту захисту економіки Національної поліції України, Державної аудиторської служби  України та Антимонопольного комітету України. Активісти організації впевнені під час закупівлі було допущено порушення законодавства у сфері публічних закупівель.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання