DOZORRO-NEWS

Півторамільйонне замовлення від Кіровоградського обласного онкоцентру розіграли пов’язані медфірми

10.08.2020 12:48

На початку червня  «Обласний клінічний онкологічний центр Кіровоградської обласної ради» оголосив чотирилотову закупівлю послуг діагностичної візуалізації, загальною очікуваною вартістю 3,97 мільйонів гривень.  Успішно завершити торги та підписати контракти вдалось однак лише по двох лотах – послуги КТ з контрастом та без нього

До переліку підприємств, що були готові виконувати комп’ютерну томографію на замовлення онкоцентру долучились ТОВ «МДЦ Експерт-Кіровоград», ТОВ «Український центр томотерапії» та ТОВ «МРТ Еліт». І якщо останні два товариства досить активно торгувались, то «МДЦ Експерт-Кіровоград» на обох аукціонах не знижував своєї початкової ставки, виконуючи роль статиста. 

У підсумку одне замовлення, а саме надання послуг комп’ютерної томографії з контрастом,  дісталось ТОВ «МРТ Еліт». Сума контракту, який було підписано 7 липня, склала 1,65 мільйонів гривень, повідомляє «Слідство.info».

Дослідивши структуру власності підприємств-учасників журналісти виявили їх пов’язаність одне з одним. Так співзасновницею переможця торгів ТОВ «МРТ Еліт» та учасника-статиста ТОВ «МДЦ Експерт-Кіровоград», є жителька Кропивницького Ніна Коваленко. 

Вартий увагу й той факт, що сама Ніна Коваленко, окрім частки в двох фірмах зареєстрована також як ФОП,що спеціалізується на роздрібній торгівлі через мережу Інтернет. Номер телефону вказаний підприємицею при реєстрації - +38(066)9329802, співпадає з контактом ще однієї фірми медичного спрямування – ПП «Клініка Медіна». Єдиною власницею, а заодно й керівницею підприємства є Наталія Яриніч-Бучинська, дружина головного лікаря «Обласного клінічного онкоцентру Кіровоградської обласної ради» Костянтина Яриніча. Того самого медзакладу, який власне й закуповував послуги діагностичної візуалізації. 

Власниками переможця торгів ТОВ «МРТ Еліт», окрім вже згаданої Ніни Коваленко, є вінничанин Вячеслав Повх, який також працює в кропивницькій приватній клініці «Ацинус» та є співвласником півдесятка фірм медичного спрямування, а також Наталія Кузнецова. Остання окрім медичного бізнесу зареєструвала дві фірми, що надають послуги теле- та інтернет-провайдерів. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання