DOZORRO-NEWS

Полтавська міськрада визначилась з підрядником, що продовжить реконструкції вулиць Колективної та Огнівської

10.06.2021 09:21

Управління ЖКГ Полтавського міськвиконкому уклало договір на реконструкцію вулиць Колективної та Огнівської за відкоригованим проектом. Роботи за 23,98 мільйонів гривень проводитиме ТОВ «ДРСУ Полтава». Про це повідомляє «Полтавщина» з посиланням на Prozorro.

До тендеру окрім переможця торгів долучились ТОВ «Асфер груп» та ПП «Будгарант-7», які готові були виконати роботи за понад 29 мільйонів гривень.  

До речі, «Будгарант-7», який запропонував найвищу ціну, виконував цю реконструкцію з 2019 року. За рік він встиг провести роботи лише на вулиці Огнівській — на ділянці від вулиці Нікітченка до бульвару Щепотьєва. Підрядник зміг освоїти 18,3 з 36,5 мільйонів гривень, після чого УЖКГ закрило договір.

У підсумку, після проведення тендеру, ремонтом займатиметься ТОВ «ДРСУ Полтава». Ця компанія є одним із засновників асоціації «Дорожники Полтавщини», заступником голови якої був Костянтин Касай — нині нардеп від провладної партії «Слуга народу».

Фірма повинна провести реконструкцію уже вулиці Колективної. Її також мають розширити й облаштувати там велодоріжки. За повного фінансування роботи потрібно виконати до кінця 2021 року, а потім — надати 5-річну гарантію.

Втім поки що на ці роботи місто має лише 7,7 мільйонів гривень. Саме таку суму заклали у бюджет під час останньої сесії Полтавської міськраді. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання