DOZORRO-NEWS

Полтавська міськрада визначилась з підрядником, що проведе капремонт II-ї черги бульвару Богдана Хмельницького

07.12.2021 10:38

Управління ЖКГ Полтавського міськвиконкому уклало договір на капремонт II-ї черги бульвару Богдана Хмельницького. Роботи виконуватиме ТОВ «Бізнес-Сервіс Груп» — за 7,74 млн грн, інформує «Полтавщина» з посиланням на Prozorro.

Роботи мають бути виконані на ділянці від проспекту Миколи Вавілова до вулиці Головка. На конкурс заявилися двоє учасників, які не знижували первинних цінових пропозицій.

Дешевшу пропозицію полтавської ТОВ «БФ Спецєвросервіс» відхилили, оскільки фірма не надала електронної банківської гарантії. Оскаржувати це рішення ніхто не став, тож за три тижні з іншим учасником уклали договір.

За його умовами, підрядник відремонтує проїжджу частину і вкриє плиткою тротуари, видалить аварійні дерева та обріже здорові, встановить лавки та урни, а також засіє газони. Він повинен встигнути виконати капремонт до 30 листопада 2022 року, надавши при цьому 5-річну гарантію.

I-ша черга капремонту бульвару на ділянці від проспекту Миколи Вавілова до вулиці Головка, 18/12, була виконана у 2017 році. Підрядник встановив нові ліхтарі, лавки, урни, поклав плитку. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання