DOZORRO-NEWS

Полтавська ОДА готова витратити півтора мільйона на проєкт будівництва Льодового палацу

30.07.2021 10:42

Департамент будівництва, МіА та ЖКГ Полтавської ОДА оголосив тендер на проект будівництва Льодового палацу на артскладах у Полтаві. Очікувана вартість замовлення — 1,495 мільйона гривень, повідомляє «Полтавщина» з посиланням на Prozorro. 

Судячи з тендерної документації, льодова зала матиме розмір 26×61 м і буде розрахована на 500 глядачів. Сам палац матиме вхідну групу з холом, гардеробною та санвузлами, адмінприміщення, тренерські, роздягальні з душовими, технічні та підсобні приміщення.

Також проектувальник має прорахувати інженерне забезпечення спорткомплексу, благоустрій території з організацією під’їздів, влаштування зовнішнього освітлення території та місць для паркування та передбачити інклюзивність будівлі. Все будівництво проводитиметься в одну чергу.

Охочі взятися за проєктування подаватимуть пропозиції до 30 липня. А от виконати розробку майбутній підрядник повинен буде до 24 грудня 2021 року.

Журналісти зауважують, перша пропозиція збудувати у Полтаві критий льодовий майданчик пролунала ще у 2017 році. Тоді планувалося збудувати «Льодовий палац» на Леваді, на місці Прирічкового парку.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання