DOZORRO-NEWS

Попри відсутність обов’язкового досвіду озелененням Світловодська займеться фірма колишньої керівниці місцевого КП

13.02.2020 09:01

За результатами відкритих торгів управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Світловодської міськради обрало виконавцем робіт з висадки дерев, обрізки гілля, формування крони, догляду за квітниками та газонами ТОВ "Управляюча компанія "Господарник". За свої послуги фірма отримає з бюджету 600 тисяч гривень, повідомляє «Центр медіарозслідувань «Прозоро».

Видання зауважує, однією з обов’язкових вимог до майбутнього переможця замовник вказував наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів. Однак у «Господарника», власницею якого є Тетяна Громова , яка фактично до грудня 2019 року була керівником місцевого КП «Житлосвіт 2012»його не було, про що підприємство повідомило надавши відповідну довідку.

Окрім переможця торгів участь у тендері взяло Приватне підприємство «Творче об’єднання «АРАТА», пропозиція якого була на 20 тисяч гривень дорожчою. Фірма належить Миколі та Артему Бакановим, чоловіку та сину керівниці КП «Архітектурно-виробниче бюро» Тетяни Баканової.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання