DOZORRO-NEWS

Поставку розподільчих шаф для львівських залізничників розіграли фірми зі спільним принтером

07.11.2019 12:02

Регіональна філія «Львівська залізниця» підписала договір з ТОВ «Інвіт Груп» на закупівлю електричних розподільчих шаф за 566,5тис. грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель ProZorro, повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Гранфінресурс». Під час аукціону учасники не знижували своїх пропозицій. Обидва конкуренти подали на торги документи з однаковим дефектом друку/сканування. Це свідчить про те, що вони готували довідки на спільному принтері або сканері, зауважують журналісти. Також компанії надали сертифікати якості від однієї ТОВ «НВФ Склад».

Фірма «Гранфінресурс» бере участь в тендерах як технічний учасник. Вона вже 20 разів змагалася з компанією «Інвіт Груп» і жодного разу не виграла. грн. Також «Гранфінресурс» зареєстроване в Києві за адресою, де прописані ще 90 компаній.

Компанія «Інвіт Груп» зареєстрована 2015 року в Одесі. Засновницею фірми є Ксенія Остапко, а директоркою − Ольга Хамідулліна. Протягом 2018-2019 років фірма отримала замовлень на 6,5 млн грн, враховуючи поточну угоду.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання