DOZORRO-NEWS

Пов’язані контрактами фірми розіграли тендер на ремонт приміщення лікарні швидкої меддопомоги Львова

18.10.2021 08:34

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова за результатами тендеру уклала договір із ТОВ «Ріел Енерго» на капітальний ремонт приміщень лікарні, у яких надають медичну допомогу пацієнтам з СOVID-19.Сума угоди склала майже 9,3 мільйонів гривень, пишуть «Наші гроші. Львів».

Переможець торгів повинен виконати всі роботи до 30 листопада цього року. Кошторисом передбачені демонтажні роботи з розбирання перегородок, бетонних бордюр басейна, вікон, покриття тощо, а потім подальше облаштування нових покриттів стін, стелі та підлоги, каналізації, водопостачання, опалення, пожежної системи, душових кімнат та інше.

На торгах єдиним конкурентом «Ріел Енерго»  було ТОВ «Монтаж-Буд-Строй», яке не знижувало первинні пропозиції. Ця фірма зараз є підрядником переможця в ЖК «Компаньйон», про що повідомила на своїй сторінці у Facebook та на власному сайті.

Цей житловий комплекс будує корпорація нерухомості «Ріел», а одним із генпідрядників на вказане саме «Ріел Енерго», яке використовує логотип «Ріелу» і позиціонується на сайті як частина корпорації, що займається електромонтажними роботами. Власне, раніше співвласником «Ріел Енерго» був президент будівельної корпорації «Ріел» Ростислав Мельник.

Компанія «Ріел Енерго» зареєстрована 2017 року в Перемишлянському районі на Львівщині. Офіційними власниками є зареєстрований у Рівненській області Андрій Дишкант та львів’янка Наталія Жук. Їй також належить частина будівельних ТОВ «Ріелбудстиль» та ТОВ «Проф-Буд Захід».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання