DOZORRO-NEWS

Прикордонники планують придбати сотню патрульних позашляховиків

23.03.2018 17:12

Адміністрація Державної прикордонної служби України оголосила про проведення відкритої закупівлі 102 патрульних автомобілів підвищеної прохідності спеціалізованого призначення. Очікувану вартість усієї партії визначили на рівні 65,33 мільйонів гривень. Відповідна інформація розміщена у системі ProZorro.

Згідно технічних вимог до предмета закупівлі, автомобілі повинні мати повний привід, кліренс не нижче 210 мм, обладнані 6-ступеневою механічною коробкою передач та дизельним двигуном. До необхідної комплектації замовник записав кондицінер, систему радіозв’язку (вбудованою в транспортний засіб радіостанцією типу Motorola DM 4401), та аудіопрогравач з радіо. Конкретизували навіть колір машин – білий

 Практично одразу після оголошення, у системі ProZorro з’явилось питання до Замовника щодо наявності в тендерній документації дискримінаційних вимог. Зокрема, прикордонників звинуватили у прописуванні документації під конкретну марку автомобіля - RENAULT Duste. Наразі відповідь на запитання в системі відсутня.

Кінцевий строк подання пропозицій по даній закупівлі завершується 25 квітня, аукціон заплановано на 31 травня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання