DOZORRO-NEWS

САД Дніпропетровської області планує замовити проекті роботи фірмі дружини екс-депутата «ляшківця»

11.01.2021 09:12

Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області повідомила про намір укласти договір з ТОВ «Добробут-проект» щодо розроблення техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) на будівництво ділянки автомобільної дороги державного значення М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине. Йдеться про ділянку обходу сіл Дмитрівка та Миколаївка, Дніпропетровської області. Вартість потенційного контракту становить 9,5 мільйонів гривень, повідомляє  «Інформатор. Гроші».

ТОВ «Добробут-проект» зареєстроване в листопаді 2014 року. Власником і керівником є мешканка Хмельницького Марина Слободян – дружина екс-депутата Хмельницької облради від Радикальної партії Олега Ляшка Олександра Слободяна. При цьому, зауважує видання, фірма фігурувала у кримінальному провадженні відносно можливого незаконного будівництва заводу залізобетонних виробів в селі Лісові Гринівці Хмельницької області. Правоохоронці вважають, що роботи були розпочаті без дозвільних документів і з порушенням цільового призначення землі – будівництво проводилося на землі сільськогосподарського значення. Проектні роботи виконав «Добробут-проект», який нібито навіть не поцікавився, чи є дозвільні документи на будівництво, а замовником виступило ТОВ «Єврозалізобетон».

Загалом за даними ProZorro за останні 4 роки «Добробут-проект» виграв тендерів на загальну суму 97,75 мільйонів гривень, майже чверть з яких з яких фірма отримала від Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання