DOZORRO-NEWS

«Складські сусіди» зі спільним телефоном розіграли поставку соку психоневрологічному інтернату на Запоріжжі

21.02.2020 10:50

Комунальна установа «Любомирівський психоневрологічний інтернат» Запорізької обласної ради 8 січня замовила ТОВ «ТД Аттіс» поставку соків на суму 188 тисяч гривень. Про це пишуть «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на ProZorro

Так, фірма протягом 2020 року має поставити інтернату 6600 літрів фруктового та 4875 літрів овочевого соку вартістю 16,38 грн/л (торгових марок «Екосфера» та «Соки України»).

Єдиним конкурентом переможця на тендері був ФОП Раскевич Володимир Михайлович з дешевшою на 39 тис грн. пропозицією, але підприємець після аукціону надіслав листа про відмову укладати договір не пояснюючи причин.

Варто додати, ФОП Раскевич Володимир Михайлович на вказаному тендері зазначав контактним номером телефону – 067-684-92-55. На іншому тендері цей номер контактним також вказувало ТОВ «ТД Аттіс». Фірма  належить Ксенії та Євгенії Романенкам. На інших тендерах «ТД Аттіс» вказувало, що орендує у ТОВ «Арнаут» склад на вул. Східна, 9. Склад у цієї ж фірми і за цією ж адресою орендувало і ПП «Княжна», власником останнього є вказаний конкурент Володимир Раскевич. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання