DOZORRO-NEWS

Столичне КП "Інформатика" замовило систему керування вуличним освітленням

07.12.2018 07:09

Комунальне підприємство «Інформатика» КМДА за переговорною процедурою 4 грудня замовило ТОВ «Хідден Енерджі.Юей» систему керування освітленням за 49,76 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Так до 22 грудня фірма має поставити Систему автоматичного та диспетчерського управління і контролю міським зовнішнім освітленням Києва, а також впровадити її першу частину в Дніпровському районі. Диспетчерський пункт системи буде розрахований на 1 500 шаф керування і 200 тис світильників із можливістю розширення. Замовник отримає майнові права на софт.

Строк гарантійного обслуговування системи і підтримки софту складає п’ять років.

Видання зауважує, закупівлю провели за переговорною процедурою нібито через відсутність конкуренції на ринку, в тому числі з технічних причин. Відповідно до протоколу переговорів, на них запросили тільки директора «Хідден Енерджі.Юей» Гліба Львова, який вивчив технічне завдання і підтвердив змогу поставити, змонтувати і налагодити потрібне обладнання.

Створена в 2015 році київська «Хідден Енерджі.Юей» зі статутним капіталом 10 тис грн. уперше отримала підряд. Вона є дистриб’ютором фірми «SEAK Energetics» (Словаччина) та представляє систему управління освітленням СЕАК «Розумне світло». На її сайті також сказано, що вона спільно з КП «Київміськсвітло» втілила на вулиці Антоновича пілотний проект з управління світильниками з інтеграцією в загальну міську систему управління вуличного освітлення.

Комунальне підприємство «Інформатика» на чолі з Миколою Пихтіним є структурним підрозділом Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА, який зараз очолює Юрій Назаров.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання