DOZORRO-NEWS

Столичні криміналіст замовили спец-пікап за понад мільйон гривень

19.07.2021 09:11

Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України 14 липня за результати тендеру замовив ТОВ «ВіДі Автострада» спеціальний легковий автомобіль за 1,39 мільйона гривень. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на сторінку закупівлі в системі Prozorro.

Фірма поставить замовнику повнопривідний пікап Toyota Hilux. Автомобіль матиме 6-ступеневу механічну коробку передач, клімат-контроль з незалежним регулюванням температури зон водій/передній пасажир, фронтальні та бокові подушки безпеки, захисні шторки для всіх рядів сидінь, подушку безпеки для колін водія. А також спеціалізоване обладнання: перетворювач постійного струму на змінний 220 В з виводом напруги на вмонтовану розетку; сейф; лебідка в передній частині автомобіля з тяговим зусиллям 4082 кг із синтетичним тросом завдовжки 30 м та клюзом; автомобільна радіостанція.

У автосалонах пікап Toyota Hilux з механічною коробкою передач та клімат-контролем без спеціалізованого обладнання можна придбати за 1,06 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом «ВіДі Автострада» Віталія Джуринського було ТОВ «Автосаміт на Столичному» Таріела Васадзе, чия пропозиція була вищою на 5 тисяч гривень. Фірми не торгувалися під час аукціону.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання