DOZORRO-NEWS

Суд відмовив у задоволенні позову змовників, яких АМКУ оштрафував за розпил тендеру на ремонт одного з приміщень Львівської міськради

21.10.2020 10:51

Господарський суд Львівської області відмовив у задоволенні позові підприємства «Кальвадос» та підприємця Павла Журавльова, які позивались до АМКУ через 136 тисяч гривень штрафу за антиконкурентні дії на торгах. Про це повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на рішенням суду.

Позивачі стверджували, що висновки АМКУ є хибними та протиправними, не ґрунтуються на належних та допустимих доказах, а є лише припущеннями. 

Видання нагадує, учасники змагались на аукціоні з ремонту коридору третього поверху у Львівській міській раді. Вони подали на торги документи з однаковими граматичними помилками. А номер телефону, який підприємець Журавльов подав у попередньому договорі з ЛКП «Ратуша-сервіс», збігався з номером підприємства «Кальвадос».

Після публікації новини договір з переможцем торгів розірвали, а потіму часників оштрафував Антимонопольний комітет. Адмінколегія також встановила, що вони користувалися спільною ІР-адресою, телефонами, а головним бухгалтером ПП «Кальвадос» була дружина підприємця Павла Журавльова − Світлана Журавльова. Крім того, формулювання найменування всіх послуг та матеріалів в обох учасників є абсолютно ідентичним та інші ознаки.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання