DOZORRO-NEWS

У Києві обговорять наявні проблеми в сфері публічних закупівель

13.03.2018 12:21

За інформацією видання «Хрещатик» вже завтра, 13 березня, з 10.30 до 17.30 у приміщенні КМДА відбудеться круглий стіл на тему: «Забезпечення ефективного та доброчесного здійснення публічних закупівель в системі Київської міської влади».

До участі у заході запрошені керівники і представники тендерних комітетів структурних підрозділів КМДА та найбільших комунальних підприємств Києва. Спікерами круглого сталу мають стати перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, Державний уповноважений Антимонопольного комітету України Агія Загребельська, директор Департаменту регулювання публічних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Лілія Лахтіонова, начальник відділу моніторингу закупівель у бюджетній сфері Департаменту моніторингу та перевірок закупівель Державної аудиторської служби Олександр Кудим, а також директор Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА Оксана Колтик.

Тема для обговорення досить традиційна, однак від того не менш актуальна – проблеми реалізації публічних закупівель і наявні методів їх розв’язання для заощадження бюджетних коштів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання