DOZORRO-NEWS

У Києві за рік має з’явитись нова спортивна учбово-тренувальна база

27.10.2021 12:30

ДП «Центральна учбово-тренувальна база по ковзанярському спорту «Льодовий стадіон» Міністерства молоді та спорту за результатами тендеру замовило ТОВ «Техно Стиль Груп» спортбазу за 128,49 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі Prozorro, інформує видання «Наші гроші».

До осені 2022 року мають збудувати криту спортивну будівлю учбово-тренувальної бази із прибудованою насосною станцією по проспекту Академіка Глушкова, 9 у Києві. Тобто за адресою Льодового стадіону просто неба поруч із недобудованим Льодовим палацом.

Одноповерхова каркасна будівля буде призначена для тренувань і змагань з бадмінтону, тенісу, волейболу, баскетболу, міні-футболу, художньої гімнастики, фехтування, боксу, спортивних єдиноборств та інших видів спорту, а насосна станція – для подачі води до об’єктів стадіону. Крім того, влаштують комплексну автоматизацію, звукове оповіщення та передавання інформації на арену, відеозапис змагань та видачу ефірного контенту.

Єдиним конкурентом було столичне ТОВ «Таверс-Україна» директора Павла Букшина, яке завантажило більшість документів у пошкоджених архівах, що не відкриваються. При цьому ніхто не знижував ціну під час аукціону. 

Засновником столичної «Техно Стиль Груп» є Роман Брижак, а її директором – Сергій Дубенко. Техніку залучать у ТОВ «БК «Спецавто-Буд» Брижака, яким керує Ігор Стець.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання