DOZORRO-NEWS

У Львові готові витратити 2,64 мільйони гривень на два контейнери для компостування відходів

23.01.2019 10:42

Львівське комунальне підприємство «Зелене місто» оголосило відкриті торги на закупівлю двох контейнерів для компостування органічних відходів очікуваною вартістю 2,64 мільйонів гривень. Оголошення оприлюднено на сайті з публічних закупівель ProZorro, повідомляє «Високий замок».

Відповідно до вимог замовника контейнери мають бути об’ємом не менше 29 кубічних метрів, максимальною вагою вмісту не менше 20 тонн, а ще оснащені вентиляцією і напівпроникною мембраною для зменшення смороду. Також ці ємності мають бути обладнані GPS-системою, містити показники контролю вмісту відходів та показувати їхню температуру.

Поставити товар компанія-переможець, визначити яку планують на аукціоні, що відбудеться 31 січня, має до 1 березня поточного року.

Закупівля даних контейнерів, наголошують журналісти, стане першим етапом пілотного проекту з компостування, який запрацює у першій половині цього року. Станція компостування органічних відходів у Львові працюватиме поруч із територією майбутнього заводу із переробки відходів, що на вул. Пластовій, 13.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання