DOZORRO-NEWS

У Львові на ремонт аварійного будинку готові витратити 4,3 мільйони гривень

21.11.2019 11:02

На ремонт аварійного житлового будинку на Хімічній, 2, що у Львові готові витратити 4,3 млн грн. Відповідний тендер  на сайті публічних закупівель ProZorro оголосила Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради, інформує видання «Твоє Місто».

Згідно з технічним завданням, у будинку укріплять стіни та фундамент, замінять дах та каналізацію, а також відремонтують стіни й фасади. Завершити роботи мають до серпня 2020 року.

Мешканців аварійного будинку на вул. Хімічна, 2 переселять у інше помешкання на час, поки в цей будинок ремонтуватимуть. Щомісяця міськрада їм платитиме 10-16 тис. грн.

Нагадаємо, що під час прокладання колектора на перехресті Замарстинівська – Хімічна мешканці будинків на Хімічній, 2 та Замарстинівській, 51 почали скаржитись на значні тріщини. Після цього комісія ТЕБ і НС вирішила укріпити фундаменти та фасади цих будинків.

Наразі на сторінці закупівлі в системі ProZorro вже розміщена вимога про внесення змін до тендерної документації у зв’язку з наявністю в ній потенційно дискримінаційних вимог. Мова йде про наявність досвіду виконання аналогічного договору на проведення капітальних ремонтів саме житлового будинку.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання