DOZORRO-NEWS

У порту Маріуполя за рік мають добудувати зерновий термінал

05.03.2021 11:14

Держпідприємство «Маріупольський морський торговельний порт» за результатами тендеру уклало угоду із ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Приазовье» про добудову зернокомплексу вартістю 92,40 мільйонів гривень. До 10 лютого 2022 року підрядник має виконати залишок робіт із будівництва спеціалізованого перевантажувального комплексу зернових вантажів на території Маріупольського порту по проспекту Луніна, 99 у Приморському районі Маріуполя. Про це з посиланням на Prozorro повідомляє видання «Наші гроші».

Обладнання самого зернокомплексу буде поставлятися замовником. Ще в 2017 році він замовив його у фірми «Abrook Inc» (Іллінойс, США) за $7,19 млн, або 195,39 мільйонів гривень.

Гарантійний строк на роботи становить десять років, а на устаткування – два роки.

Дві компанії пропонували ціни нижчі від нинішнього переможця торгів, проте їх відхилили. ТОВ «Промислово-будівельна компанія «Стройка» не підтвердило наявність виробничої бази та кранів вантажопідйомністю не менше 50 т і не менше 100 т, не подало банківську гарантію, розрахунки тощо. ТОВ «Лакоса» не підтвердило, що має крани, не подало розрахунки і дозвіл на верхолазні роботи, не мало потрібних кодів у будівельній ліцензії і так далі.

Засновником маріупольської фірми «Приазовье» є місцевий житель Максим Мальцев, а директором – В’ячеслав Савченко. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання