DOZORRO-NEWS

У Знам’янці зменшили пороги обов’язкового використання системи «ProZorro»

21.11.2017 17:23

Відповідно до прийнятого на сесії Знам’янськох міськради рішення, з 1 січня 2018 року усім головним розпорядникам коштів та комунальним підприємствам міста рекомендується здійснювати закупівлі товарів, робіт та послуг виключно з використанням електронної системи закупівель «Prozorro», у разі якщо їх вартість перевищує 30 тисяч гривень для товарів та 100 тисяч для робіт і послуг. Суб’єктом подання проекту рішення виступила  постійна комісія з питань бюджету та економічного розвитку міста, інформує «Komora.info»

У першочерговій пропозиціх комісії планувалось використовувати «ProZorro» у випадку перевищення вартості закупівлі товарів 20 тис. грн, однак за ініціативи місцевого депутата Юрія Сопільняка суму було підвищено до 30 тис. грн.

Також рішення сесії містить окремий пункт, в якому йдеться мова про порядок звітування використання електронної системи закупівель «Prozorro»: «Керівникам головних розпорядників коштів, розпорядникам нижчого рівня та одержувачам коштів міського бюджету до 10 числа місяця наступного за кварталом інформувати постійну комісію з питань бюджету та економічного розвитку міста про стан використання системи «ProZorro».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання