DOZORRO-NEWS

Укргазвидобування замовило встановлення обладнання на Хрестищенський дотискній компресорній станції

28.09.2021 08:45

Акціонерне товариство «Укргазвидобування» за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Техпромсервіс Лтд» про облаштування родовища в Красноградському районі Харківської області на 404,58 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі Prozorro, інформує видання «Наші гроші»

До 17 червня 2022 року підрядник має облаштувати Хрестищенське газоконденсатне родовище, а саме встановити п’ятий турбокомпресорний агрегат Titan130 на Хрестищенський дотискній компресорній станції. На обладнання припадає 297,68 млн грн.на будівельні роботи – 106,19 млн грн., на пусконалагодження – 428 тис грн., а на проектування – 275 тис грн. Виробником блочного обладнання є сам постачальник.

Найдорожчим є блок вхідного сепаратора газу 301К5-Св за 43,92 млн грн. за комплект.

Ціна угоди всього на 1% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 408,23 млн грн.

Двох учасників не допустили до аукціону. Консорціум «Хрестище Тітан Буд» у складі вищезгаданої «Евраз Груп» і ТОВ «Кафельтон» подав дозвіл Держпраці, в якому не було виду робіт «Спорудження магістральних газопроводів, нафтопроводів і продуктопроводів (нафтопродуктопроводів, аміакопроводів, етиленопроводів тощо), систем газопостачання природного та зрідженого газу». ТОВ «Монтажтрансгаз» не усунуло недоліки протягом доби, а саме не підтвердило наявність досвіду. 

Єдиним допущеним конкурентом було ТОВ «Нафтогазхім Сервіс», причому ніхто не знижував ціну під час аукціону. Ця столична інжинірингова компанія на чолі з Юрієм Григоренком належить киянину Кирилу Желібо, який колись керував і володів ТОВ «Укрпожснаб» разом з Віталієм Гребінченком. 

«Техпромсервіс Лтд» належить Анатолію Бєлорукову та Віталію Косенку. Бєлоруков був депутатом Бучанської селищної ради від «НУНС» і депутатом Бучанської міської ради від «Сильної України», а потім балотувався туди від партії «Наш край». А Косенко свого часу був членом виконкому Бучанської міськради та її ж депутатом від партії «Рідне місто».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання