DOZORRO-NEWS

Укрзалізниця планує замовити дорожніх чайних наборів на 1,11 мільйонів гривень

22.07.2019 09:42

Філія "Центр сервісного забезпечення" Публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" провела чергові відкриті торги для придбання сувенірної продукції, а саме подарункових наборів на одну та дві персони. Очікувана вартість тендерів складала 561,6 та 768 тисяч гривень, повідомляє «Zалізниця без корупції».

Під подарунковими наборами замовник має на увазі 231 набір на одну особу в який входять:
– підсклянник з зображенням логотипу “Укрзалізниця” – 1 шт.;
– склянка кришталева на 200 мл. – 1шт.;
– ложка чайна – 1 шт.;
– подарункова упаковка синього кольору з логотипом “Укрзалізниця” – 1 шт.

В наборах на дві персони закуповується аналогічний товар тільки в подвійному екземплярі. Таких комплектів має бути поставлено 210.

За результатами торгів перемогу в тендері на постачання наборів на одного отримав ФОП Демиденко Олександр Миколайович запропонувавши поставити товар за 468 тис. грн. Вартість однієї склянки з підсклянником (з логотипом УЗ) в подарунковій упаковці склала 2,03 тис грн. без ПДВ. Набір з двох склянок в такій же комплектації поставлятиме ФОП Погорєлов Дмитро Павлович, по 3,05 тис грн. без ПДВ за один комплект. Наразі обидва тендери знаходяться на стадії повідомлення про намір підписати договір.

В липні минулого року УЗ також закуповувала аналогічні набори за дещо нижчими цінами: 1,89 тис грн. за одну склянку та 2,87 тис грн. за набір з двох склянок.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання