Вiктор Нестуля

"Укрзалізниця" замовила душових кабін на понад 600 тисяч гривень

20.03.2019 10:36

Філія «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Укрзалізниця» за результатами відкритих торгів планує замовити у ТОВ “Пік-Енерго” душових кабін на суму 614 тисяч гривень. Згідно з техдокументацією душова кабіна має бути квадратної або прямокутної форми та відповідати розмірам 900х1850 мм. Загальна кількість товарів становить 80 шт, повідомляє «Zалізниця без корупції» з посиланням на ProZorro.

У тендері брало участь три компанії: ТОВ “Амікум”, ТОВ “Пік-Енерго” та ТОВ “Три-А-Плюс”.

Найдешевшу пропозицію подало ТОВ “Амікум”, проте через протермінований сертифікат даного учасника було відхилено, а намір про підписання договору було надіслано ТОВ «Пік-Енерго.

Майбутній підрядник пропонує душову кабіну торгової марки «Eger» № 599-005/1 за ціною 7 788 грн/шт в той час як аналогічний товар можна знайти за 5 643 грн/шт.

ТОВ “Пік-Енерго” вже неодноразово фігурувало у матеріалах видання. Фірма постачала асфальт, трихлоретилен, рубероїд, пінопласт та інші матеріали. Зареєстроване підприємсьво в квітні 2018 року на двох мешканців Кам’янского: Сергія Гладких та Генадія Мельянкова. Прописана також в місті Кам’янське, в торгівельній зоні по вулиці Соборній 12, корпус 3, в офісі №115.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання