DOZORRO-NEWS

Улюбленець Департаменту культури Запорізької міськради отримав черговий підряд на організацію масових заходів

19.04.2018 16:53

Департамент культури і туризму Запорізької міської ради провів відкриті торги на організацію загальноміських заходів очікуваною вартістю 639,43 тисяч гривень. За результатами проведеного тендеру перемогу по трьох з чотирьох лотів здобув ФОП Медведєв Олександр Євгенійович який надаватиме послуги за 626 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “ProZorro”, інформує «Наші гроші. Запоріжжя».

Так підприємець за 311,8 тис. грн має організувати захід “День Пам`яті та примирення. День Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні”; за 166 тис. грн – захід “День Незалежності України” та за 148,6 тис. грн – захід “День Конституції України”. На лот з організації заходу «День пам’яті жертв голодомору та політичних репресій в Україні» окрім Медведєва більше учасників не подавалось, тож торги довелось відмінити.

Перелік послуг включає побутовий райдер, технічне забезпечення, виготовлення декорацій, виступ артистів, тощо.

Журналісти звертають увагу -  єдиним конкурентом Медведєва традиційно був ФОП Лежньов Руслан Віталійович.

Сам Олександр Медведєв є постійним підрядником Запорізької міськради. Саме йому замовляли організацію фестивалю Zaporizhzhia Jazzy 2018 та запорізької Ліга сміху.

Олександр Медведєв вказується як технічний директор творчого об’єднання “Transit lable”, яке організовує масові заходи. Агентство також є оператором зовнішньої реклами через ТОВ “ЛАТ”, багаторічним керівником якого є Медведєв. Власник фірми – Тетяна Ловчикова.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання