DOZORRO-NEWS

Відхиливши дешевші пропозиції ремонт лікарні у Харкові віддали місцевому монополісту

07.04.2017 16:00

Відхиливши дешевші пропозиції ремонт лікарні у Харкові віддали місцевому монополісту

За результатом проведеного акукціону ЗОЗ «Харківська міська клінічна лікарня швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф.О. І. Мещанінова» уклала угоду з ТОВ «Добробудъ» щодо проведення ремонтних робіт вартістю 3,69 млн. грн.  Про це повідомляє «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на інофрмацію про закупівлю розміщену на порталі публічних закупівель «ProZorro»

Відповідно до тендерної документації від підрядника вимагатимуть проведення капітального ремонту відділення політравми, встановлення відбійників у відділеннях політравми та анестезіології на 12 ліжок для інтенсивної терапії хворих зі сполученою травмою в корпусі №1 лікарні невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І. Мещанінова.
Окрему увагу журналісти звертають на той факт, що тендерний комітет відхилив дві більш дешевших пропозицій – ТОВ «Атлантіс Схід Компані», що пропонувало виконати ці роботи за 2,57 млн. грн. і ТОВ «Колорит-Строй» із заявленою вартістю 3,60 млн. грн.

За даними держреєстру ТОВ «Добробудъ» записана на Анатолія Кнігіна, директором є Юрій Козьміних. Раніше серед засновників значились Антон Афанасьєв, Олег Меть, Олександр Лепетило та Сергій Рудика. Наразі фірма є монополістом на ремонти у Департаменту культури Харківської міськради.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання